İki ödeme birden yatacak!

Temmuz başında milyonlarca emekliyi sevindirecek müjde geldi. Tüm emeklilere bir maaş tutarında ek ikramiye ödemesi yapılacak

4A, 4B, 4C, SSK, BAĞ-KUR, Emekli Sandığı ve EYT emeklisi milyonlarca vatandaş, Kurban Bayramı öncesinde aldıkları 3.000 TL’lik bayram ikramiyesini yetersiz bulmuştu. Emekliler, bir süredir ek ikramiye taleplerini dile getiriyorlardı. Emeklilerin ek ikramiye talebi yerine getirilecek. Tüm emeklilere bir maaş tutarında ek ikramiye ödemesi yapılacak.

PROMOSYON FIRSATI

Temmuz ayında yapılacak emekli maaş zammıyla birlikte bankaların vereceği promosyon miktarlarının da önemli ölçüde artması bekleniyor. Bankalar tarafından ödenen en az bir maaş tutarındaki ikramiyeler Temmuz ayından itibaren bu ödemelerin yükseleceği bekleniyor. Kamu bankalarında ortalama ikramiye 10.000 TL seviyesinde iken, özel bankalar şimdiden 18.000 TL’ye varan promosyon fırsatları sunuyor.

20 BİN LİRA PROMOSYON

Temmuz 2024’te yapılacak maaş zammı sonrasında ikramiye miktarlarının rekor düzeye çıkması bekleniyor. Bankalar bu artış için hazırlıklarına başladı ve Temmuz itibariyle özel bankalarda maaş promosyonlarının 20.000 TL seviyelerine çıkması öngörülüyor.

HANGİ BANKA, NE KADAR PROMOSYON VERİYOR?

Haziran ayında en yüksek maaş promosyonu veren dört banka şu şekilde:

– ING Bank: Ek koşullarla birlikte 18.000 TL promosyon

– Albaraka Türk: Ek koşullarla birlikte 16.000 TL promosyon

– Yapı Kredi Bankası: Ek koşullarla birlikte 18.000 TL promosyon

– Akbank: Ek koşullarla birlikte 17.500 TL’ye kadar promosyon

# bir, kadar

24 Haz 2024 - 11:36 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.