Burak Süleyman’ın takımı belli oldu

Kocaelispor’da bir dönem, “Muhteşem Süleyman” olarak anılan ve geçtiğimiz sezon Sakaryaspor forması giyen Burak Süleyman’ın yeni takımı Pendikspor oldu

Sakaryaspor ile yollarını ayıran ve Kocaelispor’a gelmek için Başkan Recep Durul ile bir telefon görüşmesi yapan Burak Süleyman’ı, Ertuğrul Sağlam veto etmişti.  Bu gelişmeler sonrasında kendisi için Kocaelispor’u defteri kapanan Burak Süleyman’ın her ne kadar Çorumspor’a transfer olacağı iddia edildiyse de Süleyman tercihini Pendikspor’dan yana kullandı.

MESUT İLE TAKIM ARKADAŞI OLDU

Uzun bir süre Kocaelispor’da birlikte oynayan Burak Süleyman- Mesut Özdemir ikilisi, uzun bir aranın ardından bu kez Pendikspor’da bir araya geldiler. Pendikspor Mesut ve Burak Süleyman’ı kadrosuna katarak, iddialı bir kadro  kuracağının sinyallerini verdi.

# oldu, bir, kadar

24 Haz 2024 - 17:01 Kocaeli- Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.