Yunus Emre Gedik imzaladı

Kocaelispor, 25 yaşındaki sol bek oyuncusu Yunus Emre Gedik ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı

Yeni sezon transfer çalışmalarına devam eden Kocaelispor  bir transferi daha bitirdi. Ekibimiz 25 yaşındaki sol bek oyuncusu Yunus Emre Gedik 1+1 yıllık resmi sözleşmeyi imzaladı. Kulüpten yapılan açıklamada, “Kulübümüz ile profesyonel futbolcu Yunus Emre Gedik arasında 1 Temmuz 2024 tarihinde başlamak üzere 1+1 yıllık sözleşme imzalanmıştır. Hoş geldin Yunus Emre!” ifadeleri kullanıldı.

‘YOLUN SONU ŞAMPİYONLUK’

İmza töreninde açıklamalarda bulunan Yunus Emre Gedik, “Türk futbolunun köklü camialarından birine geldiğim için çok mutlu ve gururluyum. Bu formayı layık olduğu yere taşımak için elimden gelenin fazlasını yapacağım konusunda kimsenin şüphesi olmasın. Yolun sonu şampiyonluk!” dedi.

# bir

25 Haz 2024 - 16:59 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.