İYİ Parti İl Başkanı Kamil Şirin oldu

Nusret Acur'un görevini bırakmasının ardından İYİ Parti Kocaeli İl Başkanlığı görevine Mehmet Kamil Şirin atandı

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Nusret Acur, geçtiğimiz günlerde Genel Merkez Yönetim Kademesinde Bölge Koordinatörü olarak görev alacağını belirterek il başkanlığı görevini bıraktığını açıklamıştı. Acur’un il başkanlığı görevini bırakmasının ardından, Kocaeli İl Başkanlığı görevine 31 Mart Yerel Seçimlerinde Parti’nin İzmit Belediye Başkan Adayı olan Mehmet Kamil Şirin atandı. Bugün gerçekleştirilen TBMM Grup toplantısının ardından devir teslim töreni yapıldı. İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Kamil Şirin ve beraberindeki heyet, grup toplantısının ardından Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu, Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan ve Yerel Yönetimler Başkanı Cumali Durmuş ile bir araya geldi. 

26 Haz 2024 - 17:08 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.