Appindangoyé Kocaeli’ye geliyor

Kocaelispor eski Sivasspor'lu stoper Aaron Appindangoyé ile anlaşılmıştı. Yeşil-Siyahlı takım sosyal medya üzerinden 2 yıllık sözleşme imzalamak üzere Kocaeli’ye geleceğini açıkladı

Kocaelispor, 32 yaşındaki Gabon'lu savunmacı ile anlaşma sağladı. En  son ülkemizde Sivasspor forması ile izlediğimiz Appindangoyé, Kocaelispor'a imzaya gelecek. Geçtiğimiz sezon 31 maçta forma giyen Appindangoyé 1 gol 2 asist ile takımına katkı sağladı. Aaron Appindangoyé ile ön protokol imzalandığını açıklayan Kocaelispor, futbolcunun  sağlık kontrollerinden geçmek ve 2 yıllık sözleşme imzalamak üzere şehrimize geleceğini açıkladı.

30 Haz 2024 - 14:19 Kocaeli- Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.