Derince’de yoğun mesai sürüyor

Derince Belediyesi ekipleri ilçe genelinde ihtiyaç duyulan noktalarda asfalt ve kaldırım düzenlemelerini gerçekleştirirken Başkan Gökçe çalışmaları yakından takip ediyor

Derince’de yoğun mesai sürüyor
Derince’de yoğun mesai sürüyor
Haber albümü için resme tıklayın

Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe yönetiminde ilçedeki sorunlar hızla çözüme kavuşurken, kentin her noktasında farklı bir çalışma söz konusu. Derince Belediyesi ekipleri, ilçe halkının daha mutlu bir yaşam sürdürmesi için tüm eksikleri bir bir giderirken son olarak Fen İşleri Müdürlüğü asfalt ve kaldırım düzenlemeleri gerçekleştirdi. Halkın ihtiyaçlarına yönelik çözümler üreten Derince Belediyesi ekipleri Çınarlı Mahallesi’nde Basın Sitesi ile Nene Hatun Okulları arasında yıllardır talep edilen Taşköprü Yolu Sokak’taki kaldırım sorununu çözüme kavuşturuyor. Bölgeye yapılan kaldırımlar özellikle Basın Sitesi’nde ikamet eden bölge sakinleri ve okula giden öğrencilerin güvenliği için büyük önem arz ediyor.

Derince’de yoğun mesai sürüyor

BAŞKAN GÖKÇE’DEN İNCELEME

Derince Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri üstyapı düzenlemeleri kapsamında ihtiyaç duyulan bölgelerde asfalt çalışmalarına devam ediyor. Son olarak Çenedağ Mahallesi Emir Sokak ve Dik Sokak’ta asfalt çalışması yapan ekipler bölgeyi pırıl pırıl bir görünüme kavuşturdu. İSU’nun yaptığı altyapı çalışmasının ardından üstyapısı bozulan Emir Sokak ve Dik Sokak’ta ilk olarak zemin tesviye çalışması yapan ekipler, ardından 300 ton asfalt seriminde bulunarak asfaltlamayı tamamladı. Bölgeye giderek devam eden işlemleri yerinde inceleyen Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe “İlçemizde üstyapı düzenlemesi bekleyen bölgelerimizi asfaltlamaya devam ediyoruz. Bugün de Çenedağ Mahallemizdeki Emir ve Dik sokaklarımızda yapılan çalışmaları yakından takip ettik” dedi.

Derince’de yoğun mesai sürüyor

05 Tem 2024 - 12:03 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.