Pedrinho imzayı attı

Kocaelispor’un daha önce ön protokol imzaladığını açıkladığı Portekizli orta saha oyuncusu Pedrinho ile 2 yıllık resmi sözleşme imzaladı

Yeni sezon transfer çalışmalarına devam eden Kocaelispor geçtiğimiz sezon Ankaragücü’nde Süper Lig’de mücadele eden 31 yaşındaki Pedrinho ile 2 yıllık ön protokol imzalandığını açıklamaştı. Portekizli oyuncu için bugün  Körfez Brunga Tesisleri’nde resmi imza töreni düzenlendi. Pedrinhp geçen sezon Ankaragücü forması ile Süper Lig’de 39 maçta 4 gol  3 asistlik bir performans kaydetti.

‘ELİMDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPACAĞIM’

İmza töreninde açıklamalarda bulunan Pedrinho, “Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Kulübün Süper Lig’e çıkmasına katkıda bulunmak için elimden gelenin en iyisini yapacağım” dedi.

06 Tem 2024 - 15:37 Kocaeli- Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.