Körfez’de ‘kahkaha dolu’ festival

Körfez’de 50. Altın Kiraz Festivali kapsamında her yaş için etkinlikler vardı. Çocuklar için düzenlenen ‘Çocuk Şenliği’nde eğlence dolu anlar yaşanırken, Uçurtma Şenliği ile de gökyüzü şenlendi

Körfez’de ‘kahkaha dolu’ festival
Körfez’de ‘kahkaha dolu’ festival
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Körfez Belediyesi tarafından bu yıl 50.’si düzenlenen Altın Kiraz Kültür ve Sanat Festivali kapsamında her yaş için etkinlikler vardı. İlk gün kortej ve gösteriler ile başlayan, ikinci gün yerel sanatçıların konseri ile devam eden festivalin üçüncü gününde Yarımca Alparslan Türkeş Spor Kompleksi’nde çocuklar için harika bir etkinlik gerçekleştirildi.

ALAN DOLDU TAŞTI

Saat 18.00’de çocuk şenliği ile başlayan etkinliklerde çeşitli ikramlarda bulunulurken, farklı ve heyecan dolu oyun parkurları ve gösteriler de vardı. Çocuklar tarafından en fazla ilgi gören alanlardan biri de survivor alanıydı. Çocuklar televizyon ekranlarından tanıdıkları parkurda kıyasıya mücadele etti. Yaş gruplarına göre ayrılan alanda yarışan çocuklar, çeşitli hediyeler aldı.

Körfez’de ‘kahkaha dolu’ festival

GÖSTERİLER NEFES KESTİ

Alanda jonglör hokkabaz ve illüzyon çocuk özel gösterisi büyük beğeni toplarken, ağzından ateş çıkaran jongör çocuklar tarafından uzun süre alkışlandı. Akrobasi ve denge gösterisi, akrobasi denge gösterisi, tek tekerlekli bisiklet show ve ateş show gösterisi ilgiyle izlendi. Çocuklar gösterilere alkışlarıyla eşlik etti. Ayrıca alanda kurulan şişme oyun grupları da ilgi gördü.

ŞENLİK HAVASI YAZ BOYU SÜRECEK

Festival kapsamında düzenlenen etkinliğe katılan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt de çocuklara kısa bir konuşma yaparak, Körfez’de yaz boyunca çocuklar için mahalle mahalle şenlikler düzenleyeceklerinin müjdesini verdi. Daha sonra çocuklarla hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Söğüt, alanda penaltı atışı yaptı, çocuklara uçurtma ve şeker dağıttı.

Körfez’de ‘kahkaha dolu’ festival
Körfez’de ‘kahkaha dolu’ festival
Körfez’de ‘kahkaha dolu’ festival

 

08 Tem 2024 - 12:08 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.