Milliler İsviçre’yi Kocaeli’nde ağırlayacak

2025 Avrupa Şampiyonası Elemeleri B Ligi 1. Grup'ta mücadele eden Kadın A Millî Takımımızın 12 Temmuz'da Kocaeli'de İsviçre, ile oynayacak

12 Temmuzda ilimizde İsviçre milli takımı ile karşılaşacak olan Millilerimiz ardından 16 Temmuz'da deplasmanda Macaristan ile mücadele edeceği maçların hazırlıkları Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde sürdürdü. Teknik Direktör Necla Güngör Kıragası yönetiminde Millilerimiz, topla ısınma ile başlayan antrenmanı bölgesel savunma, reaksiyonel geçiş ve korner çalışmaları ile Milli Takım Tesisleri’ndeki çalışmalarını tamamladı. Milli Takımımız, bugün Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nden ayrılıp Kocaeli'ye gelecek ve hazırlıklarını burada sürdürecek.

09 Tem 2024 - 11:09 Kocaeli- Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.