Ryan Mendes resmen Kocaelispor’da

Kocaelispor, kanat forvet transferinde Ryan Mendes ile anlaşmaya varıldığını açıkladı. Kocaelispor, sosyal medya üzerinden Mendes ile 1+1 sözleşme imzalandığını duyurdu

Kanat forveti ile ilgili arayışlarını sürdüren yeşil-siyahlılar, bir süredir pazarlıklara devam ettiği Karagümrük’ün 34 yaşındaki oyuncusu Ryan Mendes ile anlaşmaya vardı. Deneyimli oyuncu  son olarak Fatih Karagümrük’te oynamış ve 26 maçta 6 gol, 5 asistlik katkı vermişti.

1+1 YILLIK ANLAŞMA

Koaelispor’un Mendes ile 1+1 yıllık anlaşmaya vardığı öğrenildi. 34 yaşındaki futbolcu ile Iğdır FK, Esenler Erokspor ve Ümraniyespor yakından ilgilendiği iddia edilmişti. Ancak Mendes’in tercihi Kocaelispor  oldu.

# son, bir, oldu

10 Tem 2024 - 17:10 Kocaeli- Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.