O fotoğraf birinci oldu

Kahramanmaraş depremlerinde Hatay’da Tahir Büyükakın’ın çok yakından şahit olduğu ve kadraja girdiği fotoğraf Şehit Mustafa Cambaz Fotoğraf Yarışması’nda birinci seçildi

Kahramanmaraş depremlerinde Hatay’da Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın çok yakından şahit olduğu ve kadraja girdiği bir depremzedenin günler sonra enkazdan çıkarılırken göğe yükselen işaret parmağıyla takvasını gösteren fotoğraf, Şehit Mustafa Cambaz Fotoğraf Yarışması’nda birinci seçildi.

GÜRSEL DUYURDU

Konuya ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yapan Büyükakın'ın basın danışmanı İbrahim Gürsel şu ifadeleri kullandı: "İşte o an dedirten fotoğraf. Kahramanmaraş depremlerinde Hatay’da Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Doç.Dr. Tahir Büyükakın’ın çok yakından şahit olduğu ve kadraja girdiği bir depremzedenin günler sonra enkazdan çıkarılırken göğe yükselen işaret parmağıyla hepimize örnek takvasını gösteren fotoğraf; Şehit Mustafa Cambaz Fotoğraf Yarışması’nda birinci seçildi. Cumhurbaşkanımız tarafından sonuçları ilan edilen yarışmada dereceye giren bütün fotoğraf sanatçılarını kutluyoruz."

BÜYÜKAKIN, “YÜREKTEN TEBRİK EDİYORUM”

Büyükakın ise, “Bu yıl 3’üncüsü düzenlenen Şehit Mustafa Cambaz Fotoğraf Yarışması’nda 2023'e Damga Vuran Haber Fotoğrafları Kategorisinde Sergen Sezgin kardeşimizin çektiği Mucize adlı eser birinciliğe layık görüldü. 209'uncu saatte kelimelerde tarifi imkansız olan anı fotoğraflayan kardeşimizi ben de yürekten tebrik ediyorum. Rabbim daha güzel günlerde muhteşem eserler çıkarmayı nasip etsin, milletimize de daha böyle acılar göstermesin” dedi.

13 Tem 2024 - 23:08 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.