Spor müdürü değişti

31 Mart yerel seçimlerinde Sertif Gökçe'nin başkan seçildiği Derince Belediyesinde değişim devam ediyor. Şimdi de spor müdürü değişti

Sertif Gökçe'nin göreve gelmesinin ardından  Derince Belediyesi yönetiminde değişimler devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde daha önce  İzmit Belediyesi’nde nikah memuru olarak görev yapan Ebru Yalnız, Derince Belediyesi Kültür Müdürlüğü görevine atanmıştı.

ŞAMPİYON YAPTI

Son olarak ise, Derince Belediyesi Spor Müdürü olarak görev yapan Mehmet Subaş'ın yerine Serkan Garan atandı. Serkan Garan, amatör futbolculuk kariyerinin ardından teknik direktörlük yapmış ve en son Derince Birlikspor'u 2. Küme'de şampiyon yaparak dikkat çekmişti. 

16 Tem 2024 - 13:47 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.