Vali Seddar Yavuz’dan veda mesajı

Resmi Gazete’de yayımlanan kararname ile birlikte Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Malatya Valiliğine atandı. Atanma kararının ardından Vali Seddar Yavuz, veda mesajı yayınladı

10 Temmuz tarihli Resmi Gazete’de yayınlanan kararnameyle 5 ilin valilerinde değişiklik yapıldı. 2020 yılında Kocaeli’de göreve başlayan Seddar Yavuz, Malatya Valiliğine atandı. Yerine ise daha önce Çanakkale Valisi olan İlhami Aktaş getirildi.

Atama kararının arından Vali Seddar Yavuz, veda mesajı yayınladı. Yayınlamış olduğu mesaj şu şekilde:

“Değerli Kocaelili Kardeşlerim, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ile Malatya Valiliğine atanmam sebebiyle dört yıldır onurla görev yaptığım Kocaeli’ye ve sizlere arz-ı veda ediyorum.

“HAYIRLI İŞLER YAPMAK ÜZERE ÇALIŞTIM”

İnsanı yaşat ki Devlet yaşasın şiarıyla vatana ve millete hizmet sunduğumuz Mülki İdare Amirliği, doğası gereği güzel ülkemizin her bir yerinde çalışmamızı gerektiriyor. Yurdumuzun neresi olursa olsun çalışmaktan, milletimize hizmet etmekten kıvanç duyarız. Ben 35 yıllık görev sürem boyunca, tüm gayretimle vatanıma, milletime hayırlı işler yapmak üzere çalıştım. Valilik gibi görev ve sorumluluğu ağır bir emaneti taşırken, her görevi mükemmel yapmanın zorluğunu takdirlerinize sunuyorum. 

“BU ŞEHİRDEN AYRILMAK ELBETTE KOLAY OLMAYACAK”

Eşsiz doğal güzelliğinin yanında bilim, sanayi, teknoloji üssü, bilişim ve inovasyon merkezi, Türkiye’nin dünya ile yarışan yüzü olarak tanımladığım, hizmetinde bulunmaktan her zaman onur duyduğum bu şehirden ayrılmak elbette kolay olmayacak.

Görevim süresince, erişilebilir bir Valilik yapacağıma ve ‘Kimsesizlerin Kimi’ olacağıma dair vermiş olduğumuz taahhüde sadakatle bağlı kalıp, uyguladığımız sosyal projelerle devletin sadece kudretten ibaret olmadığını, aynı zamanda şefkati de kapsadığını uygulamalarımızla göstermenin gayreti içinde oldum.

Vatandaşımızın derdini kendi derdimiz gibi hissetmeye ve çözmeye çalıştık.

Bu şehre gönlümüzü verdik. Sizlerle sevindik ve sizlerle üzüldük. Acılarınız acımız, sevinçleriniz sevincimiz, mutluluklarınız mutluluğumuz oldu.

“TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Hizmet ve yatırımların gerçekleşmesinde ortak akıl, birlikte yönetim ve istişare anlayışını hâkim kılma gayreti içinde olduk. Çalışmalarımızda bize destek veren Milletvekillerimize,  Büyükşehir  Belediye Başkanımıza, Üniversitelerimiz ve Rektörlerimize, Kaymakam ve Vali Yardımcılarına, kolluk kuvvetlerimize,  ilçe belediye başkanlarımıza, ildeki tüm kamu kurum ve kuruluş çalışanları ve yöneticilerine, muhtarlarımıza, iş insanlarımıza, meslek ve STK temsilcilerine ve basın mensuplarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Kocaeli’den ayrılırken gönlümüzün ve kapımızın sizlere sonuna kadar açık olduğunu bilmenizi isterim. Sevinçlerinizle mutlu olacak, üzüntülerinizle kederleneceğim. Depremle büyük acılar yaşayan Malatya’da da Halka hizmet Hakk’a hizmet şiarıyla, ulaşılamayan bir kişi bile bırakmamak hedefiyle, depremin yaralarını sarmak için gayretle çalışmaya devam edeceğim. Güven ve takdirleri için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya’ya şükranlarımı sunuyorum. Bu duygularla, görev sürem boyunca ilgi, sevgi ve destekleriniz için tüm  Kocaelili kardeşlerime en kalbi sevgi ve saygılarımı sunuyor, helallik diliyorum. Kalın sağlıcakla…”

17 Tem 2024 - 09:03 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.