Gökçe, “Halkımızın memnuniyeti her şeyden önemli”

Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, S.S. 1 No’lu Derince Nakliyecileri Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi'ni ziyaret ederek uzun yol emekçileri ile bir araya geldi

Gökçe, “Halkımızın memnuniyeti her şeyden önemli”
Haber albümü için resme tıklayın

Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, S.S. 1 No’lu Derince Nakliyecileri Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi'ni ziyaret etti. Kooperatif Başkanı İbrahim Tunç ile üyelerin hazır bulunduğu toplantıda yapılan soru-cevap oturumunda Başkan Gökçe, nakliyecilerin talep ve önerilerini dikkatle dinledi. Başkan Gökçe, uzun yol emekçilerine çalışmalarında kolaylıklar dileyerek, “Derincemizi yaşamaktan mutluluk duyacağınız bir kent haline dönüştürmek için çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Halkımızın memnuniyeti bizim için her şeyden önemli. Bu kapsamda hem belediye ekiplerimiz hem de bizler 7-24 sahada hizmet etmeye devam ediyoruz. Sizlerin talep ve önerilerini de büyük bir titizlikle dikkate alarak bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Gökçe, “Halkımızın memnuniyeti her şeyden önemli”

17 Tem 2024 - 09:51 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.