Ahmet Sağat resmen Kocaelispor’da

Kocaelispor yerli santrafor arayışını Ahmet Sağat ile sonlandırdı. Yeşil-Siyahlı ekip Ahmet Sağat ile 2 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı

Kocaelispor yerli santrafor arayışını Ahmet Sağat ile sonlandırdı. Bonservisi Samsunspor’da olan ve geçen yıl Çorum FK’da kiralık oynayan forvet oyuncusu 29 lig maçında 8 gol attı. 1996 Almanya doğumlu olan Ahmet Sağat 2021-2022 sezonunda Menemen’de attığı 17 golle dikkatleri üzerine çekmiş ve 2022-2023 sezonunda Samsunspor formasıyla 1. Lig şampiyonluğu yaşamıştı. Kocaelispor, sosyal medya üzerinden Ahmet Sağat ile 2 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu.

17 Tem 2024 - 17:35 Kocaeli- Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.