Vali Aktaş şehit ve gazi aileleriyle bir araya geldi

Vali İlhami Aktaş ve eşi Songül Aktaş ile Terörle Mücadele ve Vazife Kahramanları Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma Dayanışma Derneğini ziyaret etti

Vali İlhami Aktaş ve eşi Songül Aktaş Terörle Mücadele ve Vazife Kahramanları Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma Dayanışma Derneği Kocaeli Başkanı ve Şehit Babası Şaban Arlı ve yönetim kurulu üyeleri ile bir süre görüşerek sohbet etti.  Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürü Kamil Tüylüoğlu’nun eşlik ettiği ziyarette dernek çalışmaları hakkında bilgiler  alan, bir önceki görev yeri olan şehitler diyarı Çanakkale’den selamlar getirdiğini söyleyen Vali İlhami Aktaş,  Gazilerimiz ve Şehit ailelerinin, devletin en değerli emanetleri olduğunu ifade ederek; “Aziz vatanımızda hür, bağımsız ve huzur içinde yaşıyorsak, bunu kahraman şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz.  Her zaman yanlarındayız.” dedi. 

HAYIRLI OLSUN TEMENNİSİNDE BULUNDU

Ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade eden Terörle Mücadele ve Vazife Kahramanları Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma Dayanışma Derneği Kocaeli Başkanı Şaban Arlı ve yönetimi, Vali İlhami Aktaş’a yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

24 Tem 2024 - 14:06 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.