Derince Kent Lokantası açıldı

Derince’nin ilk kent Lokantasının açılışı bugün CHP Genel Başkan yardımcılarının katılımı ile gerçekleşti

Derince Kent Lokantası açıldı
Derince Kent Lokantası açıldı
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Sosyal belediyecilik anlayışı ile hizmete sunulacak  Derince'nin ilk Kent Lokantası bugün açıldı. Sırrıpaşa Mahallesi Denizciler Caddesi'nde bulunan Kent Lokantası'nın açılış programına Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP) Genel  Başkan Yardımcısı Ensar Aytekin, CHP Kocaeli Milletvekili Harun Özgür Yıldızlı, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, CHP İl Başkanı Bülent Sarı, CHP Derince  İlçe Başkanı Taşkın Çağatay Yamen ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kent Lokantası'nda 3 çeşit yemeğin fiyatı 50 TL olacak.

Derince Kent Lokantası açıldı

"BELEDİYEMİZİN VE BAĞIŞÇILARIMIZIN İMKANLARI İLE HAZIRLANDI”

Programda ilk olarak konuşan Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe, halkın vergilerinin yine halka döneceğini vurguladı. Gökçe, "Bildiğiniz gibi seçim süresince sizlere söz vermiştik. Belediyemizin bütçesinden halkın tamamı faydalanacak demiştik. İçerisinde insan olmayan bir proje yapmayacağız dedik. Ekonomik krizde bir nebze de olsa dar gelirliye destek olacak bu lokanta. Kreşler, taziye evleri gibi sosyal belediyecilik anlayışına uygun birçok projenin de hazırlığını yapıyoruz. Seçildiğimiz günden itibaren sizlerin emanetine sahip çıktık. Makam aracı ve huzur haklarını kaldırdık. Bu lokantanın her şeyi belediyemizin ve bağışçılarımızın imkanları ile hazırlandı. Yetimin hakkına sahip çıkacağız. Halkın vergilerini halkın lehine kullanacağız" dedi.

Derince Kent Lokantası açıldı

AYTEKİN: “HALKIN İKTİDARINI HALK İLE KURACAĞIZ”

Ardından konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Ensar Aytekin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sözlerini hatırlattı. Aytekin, "Sosyal belediyecilik anlayışının en önemli hizmetlerinden birinin açılışını yapıyoruz. 31 Mart öncesi verilen vaatleri tek tek yerine getiriyoruz. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Öyle 25 kuruşa simit yok. Önce borçlarını ödeyecekler' dedi. Bu beyefendi iktidara geldiğinde simit zaten 25 kuruştu, şimdi 12 lira. Vatandaşı simit alamaz hale getirdiler. Borç bizim borcumuzdur. Belediyenin devlete borcudur. Devletin devlete borcudur. Kendisi kaygılanmasın. CHP'li belediyeler borcunu kuruşuna kadar ödeyecek. Bu devleti kuranlar Osmanlı'nın borcunu 7 düvele ödedi. CHP'li belediyeler borçlarını ödeyecek hizmet de edecek. Burası halkın sofrası olacak. Keşke halkımız bu duruma getirilmeseydi. Halkın yardıma ihtiyacı olduğunda ilk koşan CHP olacak. İlk genel seçimde halkın iktidarını halk ile kuracağız" şeklinde konuştu.

Derince Kent Lokantası açıldı

26 Tem 2024 - 16:26 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.