AK Partili vekillerden Vali Aktaş’a ziyaret

AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Sadettin Hülagü, Veysel Tipioğlu, Mehmet Akif Yılmaz ve Sami Çakır, Vali İlhami Aktaş’ı ziyaret etti

10 Temmuz 2024 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararlarının ardından Kocaeli Valiliği görevine atanan İlhami Aktaş, 23 Temmuz’da Valilik binasında düzenlenen törenle resmi olarak görevine başlamıştı. Vali Aktaş’a ziyaretler ilk günden itibaren yoğun bir şekilde devam ediyor.

ÇALIŞMALARI KONUŞTULAR

Valilik Makamında gerçekleşen ziyarette Milletvekilleri; Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Veysel Tipioğlu, Mehmet Akif Yılmaz ve Sami Çakır, Vali Aktaş’a yeni görevinin hayırlı olmasını dileyerek, başarılar dilediler. Kocaeli’de yürütülen çalışmalara ilişkin görüş alışverişlerinin de yapıldığı ziyarette Vali Aktaş, konuklarına nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

01 Ağu 2024 - 15:37 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.