Vali Aktaş’tan Cengiz Topel Havalimanı’nda güvenlik toplantısı

Havalimanı Müdürü Osman Bağcı tarafından karşılanan Vali İlhami Aktaş, yapılacak toplantı öncesi beraberindekilerle Cengiz Topel Havalimanını gezerek incelemelerde bulundu, yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı

Vali Aktaş’tan Cengiz Topel Havalimanı’nda güvenlik toplantısı
Haber albümü için resme tıklayın

İncelemeler sonrasında Vali İlhami Aktaş güvenlik toplantısının yapılacağı alana geçti. Cengiz Topel Havalimanından  Cuma günü başlayacak Kocaeli-Trabzon tarifeli seferlerde herhangi bir aksaklığın yaşanmaması için alınan tedbirler ve yapılan çalışmaların da ele alındığı, Vali İlhami Aktaş’ın başkanlığında yapılan Cengiz Topel Havalimanı Güvenlik Komisyonu Toplantısı, havalimanının genel durumu, gündem maddelerinin değerlendirilmesi ve bir sonraki toplantı tarihinin belirlenmesi ile sona erdi.

GENİŞ KATILIM

Vali İlhami Aktaş’ın başkanlığında yapılan Cengiz Topel Havalimanı Güvenlik Komisyonu Toplantısına, Vali Yardımcısı Mustafa Ayhan, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Murat Bozkurt, Kartepe Kaymakamı Hasan Öztürk, Kartepe  İlçe Emniyet Müdürü ve Havalimanı Emniyet Şube Müdürü Turgut Yazar, Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürü Mehmet Vecihi Bingöl, Havalimanı Müdürü Osman Bağcı ve Havalimanı EADB Başkanı Seda Şahin Sezgin katıldı.

Vali Aktaş’tan Cengiz Topel Havalimanı’nda güvenlik toplantısı

08 Ağu 2024 - 14:48 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.