Gökçe, “Derincemizi hep birlikte yöneteceğiz”  

Sorunların tespiti ve çözümü noktasında halkın görüş ve önerilerine önem veren Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, Mahalle Buluşmaları kapsamında Dumlupınar Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi

Gökçe, “Derincemizi hep birlikte yöneteceğiz”  
Gökçe, “Derincemizi hep birlikte yöneteceğiz”  
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Kentin sorunlarını çözerken toplumun tüm dinamiklerinin görüş ve önerilerini dikkate alan Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, mahalle bazlı toplantılar yaparak vatandaşlar ile buluşuyor. Mahallelerde ikamet eden vatandaşların bulundukları bölgelerle ilgili sorun, talep ve önerilerini bizzat kendilerinden öğrenmek için ‘Mahalle Buluşmaları’ uygulamasını başlatan Başkan Gökçe, Dumlupınar Mahallesi sakinleri ile buluştu. Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi’nde gerçekleşen programda Dumlupınar Mahalle Muhtarı Dilara Kaya Oltulu ve bölge sakinleri ile bir araya gelen Başkan Gökçe, ilçe genelinde yaptıkları çalışmalar ve projeleri paylaşırken, talep, görüş ve önerileri de dikkatle not aldı. Belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve Derince Belediyesi daire müdürlerinin de hazır bulunduğu toplantıda merak edilen tüm sorular Başkan Gökçe tarafından yanıtlandı.

HER ZAMAN SAHADAYIZ, YANINIZDAYIZ

Konuşmasında ortak akıl vurgusu yapan ve Derince’yi hep birlikte yöneteceklerini bir kez daha ifade eden Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, “Seçim sürecinde düzenlediğimiz toplantılarda, buluşmalarda halkımıza rağmen hiçbir proje yapmayacağımızı ifade etmiştik. Evet içinde insan odaklı olmayan hiçbir projeyi hayata geçirmeyeceğiz. Yapacağımız her şeyi sizlere, kıymetli halkımıza, o bölgede yaşayan insanlara soracağız. Çünkü bir bölgedeki sorunu en iyi orada yaşayanlar bilir. Göreve başladığımızdan beri dört aylık süreç geride kaldı ve beşinci ayımıza başladık. Söylediğimiz gibi yaptığımız her şeyi halkımızla beraber yaptık. Ben sizlerin bana gönderdiği mesajlarınızın tamamına cevap veriyorum. Sadece cevap vermekle kalmayıp konuların birinci derecede takipçisi olarak her zaman sahadayız ve sizinle birlikteyiz” dedi.

Gökçe, “Derincemizi hep birlikte yöneteceğiz”  

PARKLARIMIZA SAHİP ÇIKMALIYIZ

Halkın görüşlerinin kendisi için olmazsa olmaz unsur olduğunu belirten Başkan Gökçe, “Derince’mizde Mahalle Buluşmaları’nı uygulamasını hayata geçirdik. Bu şekilde sorunları yerinde tespit edip bu sorunları sizlerin de önerilerinizi alarak en kısa sürede çözüme kavuşturacağız. Ben bu mahallemizi ve bu parkımızı çok seviyorum. Gerçekten parklarımıza sahip çıkmamız, güzelleştirmemiz lazım. Biz her parkta bir mahalle gönüllüsü uygulamasını başlattık. Böylece mahallelinin kendi parkına kendi mahallesine sahip çıkma duygusunu arttırıyoruz. Burada sizler yaşıyorsunuz yaşadığımız parka sahip çıkmak hepimizin sorumluluğu. Ben duvarı boyayarak bu parkımızı güzelleştiren mahalle sakinlerimize ve muhtarımıza teşekkür ediyorum. Kadının olduğu yerde sorumluluk ve güzellik çok daha fazla olur” dedi.

Gökçe, “Derincemizi hep birlikte yöneteceğiz”  

DERİNCE, KÜLTÜR VE SANATIN MERKEZİ OLACAK

Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi’nde çocuklar için kum havuzunu hazırladıklarını belirten Başkan Gökçe,  Bebek Bakım ve Emzirme Odası’nı da tamamlayarak miniklerin ve annelerin hizmetine sunacaklarını belirtti. Bölge sakinlerinden gelen ulaşımla ilgili sorulara da yanıt veren Başkan Gökçe, yeni yapılan 25 taksilik ihale ile birlikte Derince ve özellikle 60 Evler kesiminin taksi sorununun çözüme kavuşturulduğunu ifade etti. Başkan Gökçe, bölgede şehir içi ulaşımda yaşanan sıkıntının çözümüyle alakalı ise Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile görüşme halinde olduklarını ifade etti. Derince 60 Evler Sahili’ni kültür ve sanat merkezi haline getireceklerini ifade eden Başkan Gökçe, “Derince sahili önümüzdeki yıllardan itibaren sadece Kocaeli’nin değil Türkiye’nin çekim merkezi olacak” dedi. Başkan Gökçe, toplantının ardından Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi bahçesinde çocuklar için oluşturulan kum havuzunda minikleri ziyaret ederken, Gençlik Merkezinin duvarlarını eşsiz bir sanat eserine dönüştüren vatandaşlar ile de hatıra fotoğrafı çektirdi.

Gökçe, “Derincemizi hep birlikte yöneteceğiz”  

09 Ağu 2024 - 16:53 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.