Zafer Partisi Derince’de kongre heyecanı yaşandı

Zafer Partisi Derince İlçe Başkanlığı’nın 1. Olağan Kongresi sonucu mevcut başkan Alpay Çakırcı seçilmiş başkan oldu. Çakırcı, “Türk milliyetçilerini, Atatürk sevdalılarını, vatan sevdalılarını partimiz altında tek yürek olmaya davet ediyoruz” dedi

Zafer Partisi Derince İlçe Başkanlığı’nın 1. Olağan Kongresi, bugün Derince’de bulunan Yelken Kafe’de gerçekleştirildi. Mayıs ayında ilçe başkanlığına atanan Alpay Çakırcı’nın tek aday olarak girdiği kongrede, divan başkanlığını partinin Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Yavuz Selim Ulubaş üstlenirken, katip üyeleri Mustafa Demir ile Onur Ağcan oldu. 94 üyenin oy kullanma hakkının bulunduğu kongrede başkanlığa yeniden seçilen Alpay Çakırcı, seçilmiş başkan olarak görevine devam edecek.

YOĞUN KATILIM

Zafer Partisi İl Başkanı Ender Oğuz, İl Başkanvekili Cihat Comart, İl Teşkilat Başkan Yardımcısı Ayla Taner, Zafer Partisi İzmit İlçe Başkanı İbrahim Demirtaş, Körfez İlçe Başkanı Hacı Kadir, Gölcük ilçe Başkanı Kayıhan Kayı, Kartepe İlçe Başkanı Onur Ağacan, Başiskele İlçe Başkanı Mustafa Demir, Çayırova İlçe Başkanı Hacı Filik, Dilovası İlçe Başkanı Sevda Çon, CHP Derince İlçe Başkanı Çağatay Taşkın Yamen ve partililer katıldı.

ÇAKIRCI: “ÖNÜMÜZE BAKIYORUZ”

Kongrede partililere seslenen Zafer Partisi Derince İlçe Başkanı Alpay Çakırcı, “Bugün 17 Ağustos Hepimizin yüreğini yaralayan bir gün. Bugün burada olma amacımız Zafer Partisi’nin bir ayağının Derince’de olduğunu göstermektir. Her daim önümüze bakıyoruz. Türk milliyetçilerini, Atatürk sevdalılarını, vatan sevdalılarını partimiz altında tek yürek olmaya davet ediyoruz. Birlik içerisinde daha güçlü adımlar atcağımızın sözünü veriyorum” dedi.

ULUBAŞ: “SAYIMIZ ARTIYOR”

Ardından konuşan Divan Başkanı Yavuz Selim Ulubaş, “Bugün burada bu kalablığı görmek beni çok mutlu ediyor. Yola çıktığımızda çok az bir Türk milliyetçisiydik. Her gün sayımız artıyor. Bu yola çıktığımızda bir avuç insandık. Yeni doğmuş çocuk gibiydik. İlk seçim yarışına girdiğimizde emeklemeye başladık. Artık çok kalabalığız. Yüzde 5-6 civarlarına ulaştık. Yüzde 10’ları gördüğümüzde yürüyeceğiz. Ve ardından koşacağız” ifadelerini kullandı.

OĞUZ: “BİZE YAPAMAZSINIZ DEDİLER”

17 Ağustos Depremi’nde hayatını kaybeden vatandaşları anarak konuşmasına başlayan İl Başkanı Ender Oğuz, “Yerel yönetimler kentsel dönüşümde hala akıllanmış değil. Dünyanın her yerinde  büyük depremler yaşanıyor. Ama biz binlerce insanımızı toprağa gömüyoruz. Ülkemizin büyük eksikliklerinden biri. Bugün 11’inci ilçe kongresini gerçekleştiriyoruz. Bize yapamazsınız dediler. Hazine yardımı almıyorsunuz, insan kaynağınız yok dediler. Ama bizim içimizde iman ve Kuvayı Milliye ruhu vardı. Bu ülkeyi Türk milliyetçileri ya yönetecek ya da yönetecek. Derince’nin limanları, sanayisi, genç nüfusu var. Çok daha iyi bir Derince olabiliriz. Adil ve eşit bir yapının içerisinde olsa burada bir kent daha kurulur. Adaleti yönetimin merkezine koyan Türk milliyetçileri yönetecektir. 4 yıl sonra yönetimi sizden alacağız. Dün Meclis’in ortasında kan döküldü. Dünyaya rezil olduk. İzmir yanıyor. Orada sadece genel başkanımız Ümit Özdağ vardı. Genel Başkanımız Ümit Özdağ’ı Cumhurbaşkanı yapacağız” ifadelerine yer verdi.

ALPAY ÇAKIRCI’NIN YÖNETİMİ:

ASİL YÖNETİM KURULU

İPEK SENA TEZCAN

ERCAN GÜLSAR

MEHMET EMİN GÖKTAŞ

MUSTAFA SANİ ÖĞÜT

İRFAN CANAVAR

VİLDAN ÇAKIRCI

METİN KARAKUŞ

MUSTAFA YAZICI

ERCAN SARI

İL KONGRE ASİL DELEGE LİSTESİ

Alpay Çakırcı

İpek Sena Tezcan

Ercan Gülsar

Mehmet Emin Göktaş

Mustafa Sani Öğüt

İrfan Canavar

Vildan Çakırcı

Metin Karakuş

Mustafa Yazıcı

Gamze Meydan

Furkan Alkan

Yusuf Özden

Beste Dalkılıç Kaçar

Dilaver Kadem Çitoğlu

Kadir Pişket

İsmail Şanlı

Berat Baran Çeşme

Ömer Taha Kuş

Doğukan Ahmet Hoşgör

Ali Ebubekir Yanar

Nihal Gider

Yusuf Kır

Doğu Öndeş

Mehmet Sergen Örnek

Tunahan Alp Avcı

Yunus Elmas

Gökhan Yüksel

Ali Osman Ovalı

Melik Can Ovalı

Nevin Beyza Tatlı

Alperen Aydın

Anıl Samet Bekar

Hilal Buse Soylu

Özkan Demirışık

Ceyhun Yılmaz

Hilal Aygül

Ertan Balkan

Cansu Kurt

Yusuf Özden

Cihat Fehmi Keleş

Yusuf Ömer Arslanbaba

Ergun Kahraman

Zümre Hayrioğlu 

 

17 Ağu 2024 - 17:07 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.