Derince’de çocuk eğlenceleri devam ediyor

Derince Belediyesi’nin düzenlediği Çocuk Şenlikleri’nin altıncısı Yenikent Mahallesi Barış Manço Parkı’nda gerçekleşti  

Derince’de çocuk eğlenceleri devam ediyor
Derince’de çocuk eğlenceleri devam ediyor
Haber albümü için resme tıklayın

Öğrencilerin yaz tatilini en güzel şekilde geçirmelerini sağlamak için özel bir program hazırlayan Derince Belediyesi, Çocuk Şenlikleri adı altında mahallelerde şenlikler düzenliyor. 7 Ağustos tarihinde başlayan Çocuk Şenlikleri’nin altıncısı Yenikent Mahallesi Barış Manço Parkı’nda gerçekleşti. Çocukların aileleriyle birlikte yoğun katılım sağladığı ücretsiz etkinliklerde miniklerin hayal dünyasını renklendiren animasyon gösterileri ve tiyatro oyunlarının yanı sıra eğlenceli aktiviteler yer aldı.

ÇOCUK ŞENLİKLERİ

Etkinliklerde sahnelenen tiyatro çocuklar ve aileleri tarafından beğeniyle takip edilirken program boyunca devam eden yüz boyama, mini disko, çeşitli yarışmalar ve nostaljik sokak oyunları gibi eğlenceli aktiviteler de Çocuk Şenlikleri’ni renklendirdi. Patlamış mısır ve pamuk şeker ikramlarının yapıldığı programa katılan çocuklar gönüllerince eğlendi. Çocuk Şenlikleri’nin bir sonraki adresi İbni Sina Mahallesi’nde yer alan Bekir Sıtkı Özer Ortaokulu olacak. 26 Ağustos Pazartesi günü saat 20.00’de başlayacak olan ücretsiz etkinliklere tüm çocukların aileleriyle birlikte davetli olduğu belirtildi.

Derince’de çocuk eğlenceleri devam ediyor
Derince’de çocuk eğlenceleri devam ediyor

24 Ağu 2024 - 18:18 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.