Gökçe: "Kocaeli Şehir Tiyatrosu’nun Derince'de bir sahnesi var"

Derince Belediyesi’nin Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları ile birlikte ücretsiz olarak düzenlediği Radyo-yu Hümayun Tiyatro Gösterisi, izleyicilerden tam not alırken Başkan Gökçe “Türkiye’nin en saygın tiyatrolarından birisi olan Kocaeli Şehir Tiyatrosu’nun artık Derince’de bir sahnesi var” dedi  

Gökçe: "Kocaeli Şehir Tiyatrosu’nun Derince'de bir sahnesi var"
Gökçe: "Kocaeli Şehir Tiyatrosu’nun Derince'de bir sahnesi var"
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Düzenlenen etkinlikler ve programlarla yaz dönemini dolu dolu geçiren Derinceliler bu kez sahilde tiyatro keyfi yaşadı. Kültürel ve sanatsal faaliyetlere önem veren Derince Belediyesi, 24 Ağustos Cumartesi günü çok kıymetli bir eseri daha ilçe halkı ile buluşturdu. Derince Belediyesi’nin Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları ile birlikte ücretsiz olarak düzenlediği Radyo-yu Hümayun Tiyatro Gösterisi, Harikalar Sahili’nde yer alan Derince Belediyesi Gösteri Merkezi’nde sahne aldı. Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe’nin ev sahipliğinde sahnelenen bu muhteşem oyunu Kocaeli Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmeni Aydın Sigalı ve çok sayıda tiyatro sever takip etti.

BAŞKAN GÖKÇE’DEN SİGALI’YA TEŞEKKÜR

Derince Belediyesi Gösteri Merkezi’ni dolduran sanat severler tarafından uzun süre alkışlanan oyunun ardından Başkan Gökçe, Genel Sanat Yönetmeni Sigalı’ya çiçek takdim ederek, tiyatroda görev alan sanatçılara teşekkür etti. Programın sonunda kısa bir konuşma yapan Başkan Gökçe, “Kültür ve sanat alanında söz verdiğimiz gibi etkinliklerimize devam ediyoruz. Bu akşam Derince Belediyesi olarak Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları ile birlikte düzenlediğimiz tiyatro gösterisinde Radyo-yu Hümayun Oyunu'nu kıymetli halkımızla birlikte izledik. Derince Belediyesi Gösteri Merkezi’mizde düzenlediğimiz bu güzel etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Türkiye’nin en saygın tiyatrolarından birisi olan Kocaeli Şehir Tiyatrosu’nun artık Derince’de bir sahnesi var. Çünkü onlar da gördü Derince’de, Körfez’de müthiş bir seyirci var. Önümüzdeki dönemde yine, yeni oyunlarla şimdiden söz alıyoruz, beraber olacağız. Kentimizin tiyatro kültürünü zenginleştirerek halkımızla buluşturmayı sürdüreceğiz” dedi.

Gökçe:
Gökçe:
Gökçe:

25 Ağu 2024 - 13:08 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.