Derince'de cocuklar tatilin keyfini çıkarıyor!

Öğrencilerin tatil keyfini eğlenerek geçirmeleri için çeşitli programlar düzenleyen Derince Belediyesi’nin gerçekleştirdiği Çocuk Etkinlikleri İbni Sina Mahallesi’nde devam etti.

Büyütmek için resme tıklayın

Derince Belediyesi, düzenlediği etkinliklerle yaz dönemini çocuklar için daha da renklendiriyor. Miniklerin tatili en güzel şekilde yaşamalarını sağlamak için özel bir program hazırlayan Derince Belediyesi’nin düzenlediği Çocuk Etkinlikleri’nin yedincisi İbni Sina Mahallesi’nde yer alan Bekir Sıtkı Özer Ortaokulu'nun bahçesinde gerçekleşti. Çocukların aileleriyle birlikte ücretsiz olarak takip ettiği etkinliklerde sahnelenen çocuk tiyatrosu büyük beğeni topladı.

 TİYATRO VE ÇOCUK OYUNLARI

Animasyon gösterileri ile renklenen programa katılan çocuklar, yüz boyama, mini disko, çeşitli yarışmalar ve nostaljik sokak oyunları gibi eğlenceli aktiviteler ile eğlenceli zaman geçirdi. Ayrıca programa katılan çocuklara Derince Belediyesi tarafından patlamış mısır ve pamuk şeker ikramları gerçekleşti. Çocuk Şenlikleri’nin bir sonraki durağı Fatih Sultan Mahallesi’nde yer alan Şehit Osman Gazi Çetingöz Anadolu İmam Hatip Lisesi olacak. 28 Ağustos Çarşamba günü saat 20.00’de başlayacak olan ücretsiz etkinliklere tüm çocukların aileleriyle birlikte davetli olduğu belirtildi.

Derince'de cocuklar tatilin keyfini çıkarıyor!

ETKİNLİK TAKVİMİ:

28 Ağustos Çarşamba: Şehit Osman Gazi Çetingöz Anadolu İmam Hatip Lisesi (Fatih Mahallesi)

02 Eylül Pazartesi: Derince Birlikspor Kulübü Tesisleri (Sırrıpaşa Mahallesi)

Derince'de cocuklar tatilin keyfini çıkarıyor!

Ekli Dosyalar

27 Ağu 2024 - 09:56 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.