Kocaeli için gök gürültülü sağanak uyarısı

Kocaeli Valiliği, bugün gün içerisinde kuvvetli ve gök gürültülü sağanak yağışın beklendiği konusunda uyarıda bulundu

Kocaeli Valiliği, bugün (28 Ağustos 2024 Çarşamba günü) 13.15 ile 15.00 saatleri arasında Çayırova, Gebze, Dilovası, KörfezDerince ve İzmit ilçelerinde kuvvetli ve gök gürültülü sağanak yağışın beklendiği konusunda uyardı. Valilik ayrıca, ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olunması konusunda uyarıda bulundu.

Valiliğin konuyla ilgili yapmış olduğu açıklama şu şekilde:

“Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce yapılan  son değerlendirmelere göre;  28.08.2024 Çarşamba günü (bugün) 13.15 ile 15.00 saatleri arasında Kocaeli’nin; Çayırova, Gebze, Dilovası, Körfez, Derince ve İzmit ilçelerinde yerel kuvvetli ve gök gürültülü sağanak yağış beklenmektedir.

Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.”

28 Ağu 2024 - 16:21 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.