Balıkçılar "vira bismillah" diyerek balık sezonunu açtı

Karamürsel'de hazırlıklarını bitiren balıkçılar, balık sezonuna kıyıda toplanan kalabalığın tezahüratları ve havai fişek gösterileri arasında denize açılıp "vira bismillah" diyerek başladı.

 Balıkçılar "vira bismillah" diyerek balık sezonunu açtı
 Balıkçılar "vira bismillah" diyerek balık sezonunu açtı
Haber albümü için resme tıklayın

Türkiye'nin farklı kıyılarında olduğu gibi Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde de hazırlıklarını tamamlayan Ereğli balıkçıları, yeni sezonun bereketli geçmesi umuduyla denize açılırken, kıyıda toplanan vatandaşlar bu anları heyecanla izledi. Balıkçılar, kalabalığın tezahüratları ve havai fişek gösterileri arasında denize açıldı. Balıkçı teknelerinin denize açılmasıyla birlikte sahil şeridinde renkli görüntüler oluştu.

BÜYÜKAKIN'DAN AÇIKLAMA

Balıkçıları uğurlamadan önce konuşma yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, "Geçtiğimiz yıllardan çok daha bereketli kazasız, belasız sezonu tamamlarlar” diye ifade etti.

 Balıkçılar
 Balıkçılar

01 Eyl 2024 - 11:41 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.