Valilikten saatli gök gürültülü sağanak yağışı uyarısı

Kocaeli Valiliği, ilimiz ve çevrelerinde kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini saat vererek paylaştı

Kocaeli ve çevre illerde çevrelerinde kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Kocaeli Valiliği, saat vererek gök gürültülü sağanak yağışı konusunda uyarıda bulundu. Bu kapsamda Valilik, 2 Eylül Pazartesi günü saat 03.00 ile 12.00 saatleri arasında yağış beklenirken, ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda uyardı.

Valilik konuya ilişkin şu ifadeleri kullandı:

"Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce yapılan  son değerlendirmelere göre;  02.09. 2024 Pazartesi günü 03.00 ile 12.00 saatleri arasında Kocaeli çevrelerinde yerel kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklenmektedir. Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir."

# son

02 Eyl 2024 - 08:36 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.