“Kocaelispor asla sahipsiz değildir”

CHP Kocaeli Milletvekili Özgür Harun Yıldızlı, Amedspor maçında yapılan hakem hatalarına değindi

CHP Kocaeli Milletvekili Özgür Harun Yıldızlı, Amedspor maçında yapılan hakem hatalarına değindi. Yıldızlı, ”Kocaelispor bu kentin en  büyük markasıdır. Yeşil-siyah renkler her türlü siyasetin üzerindedir. Bu akşam oynanan müsabakada futbol kamuoyunun geniş bir kesimi tarafından kabul edilen hatalar açıkça Kocaelispor aleyhine yapılmıştır. Ligin henüz ilk haftalarındayken net bir şekilde ifade etmek istiyorum; nasıl bir senaryo ile nasıl bir dizayn planlandığını bilmiyoruz ancak bildiğimiz tek şey Kocaelispor'un Süper Lige çıkmasının asla engellenemeyeceğidir. Ve bilinmesini de isterim ki Kocaelispor asla sahipsiz değildir! Taraftarıyla, yönetimiyle ve kentin tüm dinamikleriyle Halkın Takımı Kocaelispor mücadelesine devam edecektir” dedi.

03 Eyl 2024 - 08:51 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.