İSU Genel Müdür Yardımcısı müdür olarak atandı

İSU Genel Müdür Yardımcısı Necati Çalık, 6 Şubat 2023’te çok büyük yıkımlara neden olan yüz yılın depreminin merkezi olan Kahramanmaraş Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü olarak atandı. Atamayı, İSU Genel Müdürü Ali Sağlık sosyal medya hesabından duyurdu

Uzun süredir Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü’nde genel müdür yardımcısı olarak görev yapan Necati Çalık, Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü olarak atandı. İSU Genel Müdürü Ali Sağlık, Çalık’ın atamasını kendi sosyal medya hesabından duyurarak, “İlimize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür eder, yeni görevinde başarılar dilerim” ifadelerini kullandı. Çalık, 6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli yaşanan 7,8 ve 7.5 şiddetindeki iki büyük depremde alt yapısı büyük hasar gören Kahramanmaraş’taki alt yapıyı çözecek.

07 Eyl 2024 - 11:36 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.