MHP'de Erdem Sıtar'da bıraktı

Milliyetçi Hareket Partisi'nde ilçe başkanlarının istifaları sürüyor. Dilovası İlçe Başkanı Erdem Sıtar’da görevinden istifa etti

MHP Kocaeli İl eski Başkanı Murat Nuri Demirbaş'ın istifasının ardından,  ilçe başkanları da görevlerinden ayrılmaya devam ediyor. En  son Dilovası İlçe Başkanı Erdem Sıtar, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada görevinden istifa ettiğini bildirdi.

‘HAKKINIZI HELAL EDİN’

İstifasını sosyal medya hesabından duyuran Erdem Sıtar, istifa paylaşımında “Kıymetli ülküdaşlarım, değerli hemşehrilerim yaklaşık 1 yıldır şan ve şeref ile yürütmekte olduğum Milliyetçi Hareket Partisi Dilovası İlçe Başkanlığı görevini bayrağı daha yukarılara taşıyabilmek adına hür iradem ile bırakmış bulunuyorum. Bu minvalde her daim yanımda duran her biri bir birinden kıymetli ülküdaşlarıma teşekkür ediyor haklarınızı helal etmenizi diliyorum. Her zaman liderimizin teşkilatımızın emrindeyiz” diye belirtti.

20 Eyl 2024 - 11:06 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.